✓ Kortingen geldig op: 19 juni ’24

Veilig bestellen bij betrouwbare webshops

Voordeligste Satisfyers van NL

Hoe moet je de Satisfyer schoonmaken?

Om een Satisfyer schoon te maken, verwijder je de siliconen mond, was je deze grondig met warm water en milde zeep, en zorg je ervoor dat er geen resten achterblijven voordat je het weer in elkaar zet.

Stappenplan om je Satisfyer schoon te maken

Het schoonmaken van een Satisfyer is belangrijk om de hygiëne te behouden en mogelijke irritaties of infecties te voorkomen. Hier is een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding voor het reinigen van een Satisfyer:

 1. Uitschakelen en ontkoppelen: Zorg ervoor dat de Satisfyer is uitgeschakeld en ontkoppel eventuele losse onderdelen, zoals de siliconen mond, als dat mogelijk is.
 2. Spoelen met water: Spoel de verwijderbare onderdelen, zoals de siliconen mond, grondig af onder warm stromend water. Dit helpt om eventuele glijmiddel- of lichaamsvloeistoffen te verwijderen.
 3. Reinigen met milde zeep: Breng een kleine hoeveelheid milde, niet-irriterende zeep aan op de siliconen mond en gebruik je vingers of een zachte borstel om voorzichtig te reinigen. Zorg ervoor dat je alle oppervlakken en openingen schoonmaakt.
 4. Grondig spoelen: Spoel de siliconen mond grondig af onder warm water om alle zeepresten te verwijderen.
 5. Desinfecteren (optioneel): Als je extra zekerheid wilt, kun je een speciale toycleaner of een 10% waterstofperoxide-oplossing gebruiken om de siliconen mond te desinfecteren. Spoel daarna opnieuw af met water.
 6. Drogen: Dep de siliconen mond voorzichtig droog met een schone, pluisvrije doek. Zorg ervoor dat alle onderdelen volledig droog zijn voordat je ze weer in elkaar zet of opbergt.
 7. Hermonteren: Plaats de gereinigde siliconen mond terug op de Satisfyer en zorg ervoor dat deze stevig is bevestigd.
 8. Opslag: Bewaar je Satisfyer op een koele, droge plaats, bij voorkeur in de originele verpakking of een opbergzak om stof en vuil te voorkomen.

Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing van je specifieke Satisfyer-model te raadplegen, omdat sommige modellen niet volledig waterdicht zijn en extra voorzichtigheid vereisen bij het schoonmaken. Zorg ervoor dat je de siliconen mond grondig reinigt na elk gebruik om een schone en hygiënische ervaring te behouden.

Extra schoonmaaktips voor de specifieke modellen

 1. Satisfyer Pro 2 Vibration: Dit model heeft een verwijderbare siliconen kop. Zorg ervoor dat je de siliconen kop voorzichtig verwijdert en grondig reinigt volgens de eerder genoemde stappen. Daarna kun je de siliconen kop weer stevig op zijn plaats bevestigen.
 2. Satisfyer Pro Traveler: Dit compacte model heeft ook een verwijderbare siliconen kop en werkt op een vergelijkbare manier als de Satisfyer Pro 2. Verwijder de siliconen kop voor reiniging en zorg ervoor dat deze volledig droog is voordat je hem weer aanbrengt.
 3. Satisfyer Partner Multifun 1 en 2: Deze modellen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt en hebben meerdere siliconen uiteinden. Zorg ervoor dat je alle verwijderbare onderdelen grondig reinigt volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.
 4. Satisfyer Pro 2 Next Generation: Dit populaire model heeft een vaste siliconen kop, wat betekent dat je geen afneembare siliconen mond hoeft te reinigen. In dit geval hoef je alleen de buitenkant van het apparaat schoon te maken volgens de eerder beschreven stappen.

Satisfyeraanbieding.nl. Voor de goedkoopste Satisfyers van Nederland. Minder kosten, meer plezier!

Copyright © 2023 satisfyeraanbieding.nl