✓ Kortingen geldig op: 12 juli ’24

Veilig bestellen bij betrouwbare webshops

Voordeligste Satisfyers van NL

Hoe gebruik je een Satisfyer?

Je gebruikt een Satisfyer door de zachte siliconen mond op het gewenste lichaamsgebied te plaatsen, meestal de clitoris, en de luchtdrukpulsen en eventuele vibraties in te schakelen om sensuele stimulatie te ervaren.

Een uitgebreid stappenplan over hoe je de Satisfyer gebruikt

Het gebruik van een Satisfyer is over het algemeen eenvoudig en intuïtief, en het volgende stappenplan kan je helpen om het optimaal te benutten:

 1. Opladen: Zorg ervoor dat de Satisfyer is opgeladen voordat je het gaat gebruiken. De meeste Satisfyer-modellen worden geleverd met een oplaadkabel. Sluit de kabel aan op de daarvoor bestemde poort op het speeltje en steek de andere kant in een USB-oplader of een computer. Laad de Satisfyer volledig op voordat je begint.
 2. Reiniging: Voordat je begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de Satisfyer schoon is. Was het speeltje grondig met warm water en milde zeep, en zorg ervoor dat het volledig is opgedroogd voordat je het gebruikt. Dit helpt om mogelijke irritaties of infecties te voorkomen.
 3. Glijmiddel: Als je glijmiddel wilt gebruiken (wat vaak comfortabeler aanvoelt), zorg er dan voor dat het op waterbasis is, omdat siliconen gebaseerd glijmiddel het materiaal van de Satisfyer kan beschadigen. Breng een kleine hoeveelheid glijmiddel aan op de rand van de siliconen mond voor een soepelere ervaring.
 4. Plaatsing: Plaats de zachte siliconen mond van de Satisfyer op het gewenste lichaamsgebied, meestal de clitoris, zodat deze volledig is bedekt. Zorg ervoor dat er een goede afdichting is om de luchtdrukpulsen optimaal te laten werken.
 5. Inschakelen: Zet de Satisfyer aan door de aan/uit-knop in te drukken. Het apparaat begint meestal met een lagere intensiteit. Je kunt de intensiteit verhogen door op de knop voor intensiteitsaanpassing te drukken, afhankelijk van je voorkeur.
 6. Verken en geniet: Neem de tijd om de verschillende intensiteitsniveaus en patronen te verkennen en te ontdekken wat voor jou het meest plezierig is. Sommige modellen hebben ook vibratiefuncties die je kunt inschakelen voor extra stimulatie.
 7. Uitschakelen: Om de Satisfyer uit te schakelen, houd je de aan/uit-knop ingedrukt tot het speeltje stopt met werken. Dit voorkomt onbedoeld inschakelen wanneer je het niet meer wilt gebruiken.
 8. Reiniging na gebruik: Na gebruik is het belangrijk om de Satisfyer opnieuw grondig te reinigen met warm water en milde zeep. Zorg ervoor dat er geen glijmiddel- of lichaamsvloeistoffen achterblijven.

Welke knoppen zitten er op mijn Satisfyer en hoe gebruik ik die?

De knoppen en hun functies kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model van de Satisfyer, maar over het algemeen vind je op de meeste modellen enkele gemeenschappelijke knoppen. Hier is een algemene beschrijving van deze knoppen en hoe je ze gebruikt:

 • Aan/uit-knop: Dit is meestal de hoofdknop om de Satisfyer in te schakelen. Druk erop om het apparaat aan te zetten. Om het uit te schakelen, houd je deze knop ingedrukt tot het speeltje stopt met werken.
 • Intensiteitsknoppen: Deze knoppen worden gebruikt om de intensiteit van de luchtdrukpulsen aan te passen. Meestal heb je de optie om de intensiteit te verhogen of te verlagen, afhankelijk van je voorkeur. Druk op de knoppen om de intensiteit te veranderen tijdens gebruik.
 • Vibratieknoppen (indien van toepassing): Sommige Satisfyer-modellen hebben ook vibratiefuncties. Deze knoppen worden gebruikt om de vibratie-intensiteit en -patronen aan te passen. Net als bij de intensiteitsknoppen kun je de vibratie aanpassen aan wat voor jou het meest plezierig is.

Satisfyeraanbieding.nl. Voor de goedkoopste Satisfyers van Nederland. Minder kosten, meer plezier!

Copyright © 2023 satisfyeraanbieding.nl